Boekhouder voor ZZP

We verzorgen je boekhouding, geven financieel advies en sparren met je over al je financiële zaken.
  • 25+ jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Korting voor starters t/m 3e jaar
TarievenContact

Specialist in automatisch boekhouden

(minder uren = minder kosten)

Boekhouder voor ZZP

Wil jij je boekhouding of administratie uitbesteden? Hofman is een boekhouder met veel ervaring met ZZP-ers. Wij weten wat jij nodig hebt. Wij weten welke belastingvoordelen er voor je zijn en aan welke verplichtingen jij moet voldoen. Wij zorgen dat jij de juiste keuzes maakt.

Online boekhoudprogramma’s én persoonlijk contact

We werken met een alle onlineboekhoudprogramma’s. Dat bespaart tijd en geld. We werken met jou in het programma mee. Waar nodig hebben we persoonlijk contact op het moment dat het jou uitkomt. Zo kun jij je concentreren op je werk als ondernemer, wij doen de rest.

Meer dan boekhouder voor ZZP -ers

Je hebt als ZZP-er meer aan je hoofd dan de boekhouding. Misschien heb je plannen om te groeien, krijg je -meer- personeel, wil je verhuizen naar een nieuw pand of wil je een grote investering doen. Hofman FMD adviseert jou in heel je financiële situatie. We zijn altijd bereikbaar voor een goed advies.

boekhouder voor zzp
Een boekhouder voor zzp -ers doet het volgende

Levert geld op

Een goede boekhouder voor zzp -ers zal altijd meer geld opleveren dan kosten. Hij kent de wegen en de mazen en weet welke voordelen er voor jou liggen. Hij neemt de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, weet wat je activiteiten zijn om zo op tijd in te springen wanneer er zich een kans voordoet òf om je te waarschuwen voor (financiële) gevaren.

Levert tijd op

Hofman FMD – Boekhouder voor zzp -ers werkt met jou eigen boekhoud-software. Jij hoeft niet te wennen aan een nieuw softwarepakket, wij passen ons aan zodat jij weinig merkt van de transitie naar een nieuwe boekhouder. Boekhoudpakketten zijn in de basis allemaal gelijk en daarom kennen ze voor ons geen geheimen.

Geeft inzicht

De ZZP boekhouder weet wat er speelt en kan dat op een duidelijke manier vertellen. Waar valt er winst te behalen, waar moet je op letten en hoe heb je het de afgelopen periode gedaan. Als je pas na je aangifte weet hoe je jaar was, dan ben je te laat om aanpassingen te doen! Op tijd weten wat er speelt is soms van groot belang!

w

Reageert snel

Als boekhouder voor ZZP -ers weten we hoe belangrijk klanten het vinden om makkelijk in contact te komen. Geen trage klantenservice die te laat terugbelt maar een actieve boekhouder die snel op je berichten reageert, die je mails beantwoord en waar, nodig bij je langskomt om je zaken te bespreken. Mits de koffie klaar staat 🙂

Wat waarderen onze klanten in Hofman FMD

"Sparringpartner en actief in zijn benadering"

Sinds enkele jaren werken wij in alle tevredenheid samen met Hofman FMD. Dit bevalt ons echt uitstekend. Henk is een sparringpartner en is actief in zijn benadering.

We hebben het volste vertrouwen in zijn vakkundigheid. Laagdrempelig en bereikbaar. We willen Henk van harte aanbevelen!

Michiel Unij

Eigenaar, EISS BV

Hofman FMD, boekhouder voor ZZP,  werkt met alle online boekhoudprogramma’s

Staat jouw online boekhoudpakket er niet tussen? Geen nood! We werken met alle Nederlandse online boekhoudpakketten.

Bekijk ons aanbod!

Jouw boekhouding goed geregeld!

Hofman FMD, boekhouder voor ZZP -ers

 

  • Ben jij klaar om voor eens en voor altijd jouw boekhouding op orde te krijgen?
  • Samen te werken met een expert die op al je vragen snel antwoord geeft? 
  • Waar geen onverwachte kosten en addertjes onder het gras verscholen liggen?
  • Die je proactief benadert en je zo behoedt voor fouten en wijst op kansen?
  • Die je meer geld oplevert dan het je kost?
Boekhouder Zwolle
Logo hofman wit

Als ondernemer wordt je geconfronteerd met veel verplichtingen.
De administratie, belastingaangiften, de jaarrekening e.a.

Je wilt aan al deze verplichtingen voldoen, zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Hofman FMD is boekhouder in Zwolle en omgeving en is daarom altijd dichtbij, voor een kop koffie of advies op maat voor jouw unieke onderneming.