Boekhouding webshop uitbesteden

We verzorgen je boekhouding, geven financieel advies en sparren met je over al je financiële zaken.
  • Ervaring met webshops die wereldwijd leveren
  • Persoonlijk contact
  • Voor Eenmanszaak, VOF of BV
TarievenContact

Specialist in automatisch boekhouden

(minder uren = minder kosten)

Boekhouding webshop uitbesteden?

Als webshopeigenaar wil jij je het liefst bezighouden met wat er voor je shop moet gebeuren. De boekhouding hoort daar ook bij. Maar boekhouden is een vak apart. Daar heb je niet altijd zin in, tijd of de juiste kennis voor. Bovendien kan de wet- en regelgeving je behoorlijk in de weg zitten. Hofman FMD kent de valkuilen en regels. Je kunt je boekhouding met een gerust hart aan ons overlaten. Zodat jij rustig kan ondernemen zonder je zorgen te maken of je wel aan alle wettelijke eisen voldoet.

Geautomatiseerde boekhouding, ook als koppeling met je webshop

Hofman FMD kan ook overweg met jouw boekhoudsoftware. Er zijn allerlei softwareprogramma’s voor de boekhouding van je webshop. Vaak bestaan er koppelingen met je CRM of CMS. Hofman FMD werkt met boekhoudprogramma’s die met de meeste webshopsoftware koppelingen kunnen maken. 

Boekhouding webshops die internationaal leveren

Als webshop lever je al gauw over de grens. Dan krijg je ook te maken met allerlei verschillende BTW-tarieven, vrijstellingen, ICP-aangiftes en andere administratieve zaken. Verkoop je aan consumenten dan zal je waarschijnlijk via een PSP betaald krijgen (denk aan Mollie). Dat kan per dag, week of maand. Hofman FMD regelt je administratie en jij houdt het overzicht.

Advies voor ondernemers

Een webshop starten is een eitje, dat kan tegenwoordig binnen enkele dagen. De administratie correct doen is een ander verhaal maar wel heel belangrijk. Hofman FMD geeft voor elke webshop advies en zorgt dat jij je aan de regels houdt. Zo hou jij grip op je webshop en op je financiën.

Boekhouding webshop
Waarom boekhouding webshop uitbesteden aan een boekhouder?

Het levert geld op

Hofman FMD – Boekhouding webshop, levert geld op. Hofman FMD kent de wegen en de mazen en weet welke voordelen er voor jouw webshop en onderneming liggen. Hofman FMD neemt de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, te weten wat je activiteiten zijn om zo op tijd in te springen wanneer er zich een kans voordoet òf om je te waarschuwen voor (financiële) gevaren.

Levert tijd op

Hofman FMD werkt met jou eigen boekhoud-software. Jij hoeft niet te wennen aan een nieuw softwarepakket, wij passen ons aan zodat jij en jouw medewerkers weinig merken van de transitie naar een (nieuwe) boekhouder. Boekhoudprogramma’s zijn in de basis allemaal gelijk en daarom kennen ze voor ons geen geheimen.

Geeft inzicht

Door je boekhouding van een webshop uit te besteden aan een ervaren boekhouder, kun jij je zorgeloos richten op je onderneming. Vraag hem om advies over wet- en regelgeving en zorg je administratie correct verloopt. Dat bespaart je slapeloze nachten en geeft je op tijd inzicht. Als je pas na je aangifte weet hoe je jaar was, dan ben je te laat om aanpassingen te doen! Op tijd weten wat er speelt is soms van groot belang!

w

Reageert snel

Als administratiekantoor voor MKB -ers weten we hoe belangrijk klanten het vinden om makkelijk met ons in contact te komen. Geen trage klantenservice die te laat (of helemaal niet) terugbelt maar een actieve boekhouder die snel op je berichten reageert, die je mails beantwoord en waar nodig bij je langskomt om je zaken te bespreken. Mits de koffie klaar staat 🙂

Wat waarderen onze klanten in Hofman FMD

“Hij weet meer dan de officiële instanties”

Onze webshop draaide goed maar we wisten niet precies hoe het zat met BTW tarieven in het buitenland. Zelfs de KvK kon geen helder antwoord geven!

Hofman FMD heeft ons laten zien hoe het zat en dat bleek correct. Nu kunnen wij met een gerust hart onze producten in de VS verkopen!

Mark en Dorieke

Eigenaren, Kids Deco Wall

Hofman FMD, administratiekantoor Zwolle, werkt met alle online boekhoudprogramma’s

Staat jouw online boekhoud- en/of e-commerce-software er niet tussen? Geen nood! We werken met alle online boekhoudprogramma’s en webshopsoftware.

Bekijk ons aanbod!

Jouw administratie goed geregeld!

Boekhouding webshop uitbesteden bij Hofman FMD

 

  • Ben jij klaar om voor eens en voor altijd jouw boekhouding op orde te krijgen?
  • Samen te werken met een expert die op al je vragen snel antwoord geeft? 
  • Waar geen onverwachte kosten en addertjes onder het gras verscholen liggen?
  • Die je proactief benadert en je zo behoedt voor fouten en wijst op kansen?
  • Die je meer geld oplevert dan het je kost?
Boekhouder Zwolle
Logo hofman wit

Als ondernemer wordt je geconfronteerd met veel verplichtingen.
De administratie, belastingaangiften, de jaarrekening e.a.

Je wilt aan al deze verplichtingen voldoen, zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Hofman FMD is boekhouder in Zwolle en omgeving en is daarom altijd dichtbij, voor een kop koffie of advies op maat voor jouw unieke onderneming.