Over Hofman FMD

Mijn klanten ervaren mij als een praktisch adviseur, die vooral naar de kansen kijkt en één en ander in begrijpelijke taal kan uitleggen.

– Henk Hofman

25 jaar ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak heeft Hofman FMD zijn sporen verdiend. Maar we zitten niet stil, we blijven bij door studies en onderzoek.

Snel en vakkundig

Rap reageren met adequate oplossingen. Geen wachttijden op de telefoonlijn of dagen wachten op een reactie. Hofman FMD staat erop dat je snel geholpen wordt.

Betrouwbaar en transparant

Wij kicken erop als de cijfers kloppen. Cijfers liegen niet en we gaan door tot dat elke steen boven is. Liever wij dan de belastingdienst toch?

Over Hofman FMD

Ervaring sinds 1989

Een kleine onderneming kan snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Door met mijn onderneming voor bewezen cloud-oplossingen te kiezen, kunnen mijn klanten snel met een klantvriendelijk en efficiënt systeem werken.

 

Sparringspartner

Veel ondernemers willen graag dat een vertrouwenspersoon, ook een sparringpartner is. Ondernemers zijn veranderlijk, dat ligt in je aard, daarom ben je ondernemer geworden! Dan is het goed om te kijken wat je mogelijkheden zijn! Denk je wel eens na over de volgende zaken?

  • Praten over de toekomst: hoe kom ik aan goede medewerkers?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf of product beter vermarkten?
  • Kan ik meer voordeel halen uit belastingadvies of subsidieadvies?
  • Wie kan me helpen bij nieuwe ideeën of innovaties?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf goed verkopen?

Het verhaal

Henk Hofman heeft ruime ervaring op zak en is opgeleid op het gebied van onder andere Financiële en Management dienstverlening. Met zijn ruime praktijk ervaring op zak, opgebouwd sinds 1989, besloot Henk Hofman zich op 1 november 2014 in te schrijven bij de KvK onder de naam: Hofman FMD Wegwijs in finance.

Wat Hofman al jaren deed is sindsdien officieel. Dagelijks spant hij zich in voor zijn eigen onderneming en klanten, dit tot ieders tevredenheid.

Henk Hofman is Register Belasting consulent

RB kantoor Zwolle

Reeleezee en E-boekhouden
official partner

reeleezee partner
reeleezee partner

Hofman FMD werkt doeltreffend samen met Reeleezee en E-boekhouden, online boekhoudprogramma’s die bestemd zijn voor ondernemers die in samenwerking met Hofman FMD hun administratie voeren.

Door directe koppelingen met financiële software en organisaties als de Belastingdienst en het CBS kunt u op talloze fronten worden ontlast.

Er zijn al koppelingen aan een breed scala aan systemen, voor (bijna) alle bekende pakketten wordt u werk uit handen genomen.

Wat waarderen onze klanten in Hofman FMD

"Sparringpartner en actief in zijn benadering"

Sinds enkele jaren werken wij in alle tevredenheid samen met Hofman FMD. Dit bevalt ons echt uitstekend. Henk is een sparringpartner en is actief in zijn benadering.

We hebben het volste vertrouwen in zijn vakkundigheid. Laagdrempelig en bereikbaar. We willen Henk van harte aanbevelen!

Michiel Unij

Eigenaar, EISS BV

"Wij worden met raad en daad bijgestaan"

Onze administratie is bij Hofman FMD in uitstekende handen. Het betreft niet alleen de financiële administratie, maar ook de begeleiding die wij mogen ontvangen. Wij worden met raad en daad bijgestaan en kunnen dit bureau van harte aanbevelen.

Herman Hage

Mede-eigenaar, Zorgboerderij Frá Limgardur

Jouw financiele zaken, goed geregeld!

Hofman FMD - wegwijs in finance

  • Ben jij klaar om voor eens en voor altijd jouw boekhouding op orde te krijgen?
  • Samen te werken met een expert die op al je vragen snel antwoord geeft? 
  • Waar geen onverwachte kosten en addertjes onder het gras verscholen liggen?
  • Die je proactief benadert en je zo behoedt voor fouten en wijst op kansen?
  • Die je meer geld oplevert dan het je kost?
Boekhouder Zwolle